Palatető felújítás

palatetojetfelujitjuk.hu


+36 70 948 80 87
info@palatetojetfelujitjuk.hu

Előkészületek és munkafolyamatok:

 • Megadja elérhetőségét vagy felhívja kollégánkat. Kölcsönös információcsere a lehetőségekről.
 • Ingyenes és hivatalos árajánlatot adunk az Ön részére személyes felmérés során.
  Ennek keretén belül akár szerződéskötés, mindkét fél védelmében, árgaranciával.
 • Az Önnel egyeztetett időpontban felvonulunk a munkaterületre a szükséges alapanyagokkal.
 • A teljes tetőfelület megtisztítása. (A palatető megtisztítása magasnyomású berendezéssel.)
 • Kúppalák eltávolítása.
 • Cseppenőlemezek felhelyezése.
 • ICOPAL kellősítő felvitele (egyedi megrendelés).
 • Az előkészített palatető felületére ICOPAL 3D (VILLAS Color) mintás modifikált bitumenes zsindely gázlángos ráolvasztása.
 • A tetőnyílásik, szegélyek tömítése.
 • Páraszellőzők beépítése.
 • Egyedi megrendelés esetén épületbádogos munkák elvégzése, festési munkálatok, ereszcsatorna cseréje.

 

A régire új kerül: palatető felújítás bontás nélkül

palatető felújítás bontás nélkül A tető állapota meghatározó egy ingatlan értékének és komfortjának a szempontjából. Ha a tető nincs jó állapotban, az rányomja a bélyegét a lakók életére, hétköznapjaira, nem beszélve arról, hogy a ház értéke is hatalmasat zuhan egy olyan tetővel, ami nem képes megbízhatóan teljesíteni a feladatát.

A tetők számos okból tönkre mehetnek. Az egyik ok az idő múlása, a tetőfedő anyagok óhatatlanul elöregednek, már nem olyan ellenállóak, stabilak, mint újkorukban. Az időjárás és a rajtuk megtelepedő növények is negatív hatással vannak a fizikai tulajdonságukra. Lyuk keletkezhet rajtuk, meggyengülhetnek, beázhatnak, ronthatják a ház hőszigetelését is.

A palatetők esetében lehetőség van arra, hogy az ilyen, valamilyen okból már használhatatlan tetőket felújítsák. A palatető felújítás bontás nélkül is megvalósítható! Ez azért jó hír, mert a palatető felújítás bontás nélkül az ingatlan tulajdonosának és a kivitelezőnek is egyszerűbb megoldást jelent, mindössze néhány nap alatt kész van. A tulajdonosnak nem kell kiköltöznie az otthonából, mert a palatető felújítás bontás nélkül nem igényli, hogy a régi tetőt eltávolítsák, a kivitelező pedig időt spórol azzal, hogy az új tetőt a régi palára rögzíti közvetlenül.

A palatető felújítás bontás nélkül költséghatékonyabb, időhatékonyabb változata a tetőfelújításnak és jóval kevesebb szervezéssel jár, tehát, ha valahol kevesebb idő áll rendelkezésre az új tető kivitelezésére, akkor ez a módszer lehet a megfelelő. A régi palatetőre többféle borítás is kerülhet, köztük például tetőcserép, palazsindely, acél cserepes lemez vagy bitumenes lemez. Ahol szükséges, ott a bontás nélküli palatető felújítás előtt le kell tisztítani az eredeti palafedést és ki kell javítani a tető hibáit, ezután bevonni a tetőt rögzítő anyaggal, amire majd az új tetőfedő anyag kerül.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha felkeltettük érdeklődését a bontás nélküli palatető felújításhoz, és kérjen egyedi árajánlatot ezzel kapcsolatos szolgáltatásunkra! A mi segítségünkkel újra megbízható, új tető lesz a feje fölött, megfizethető áron!

 

Palatető felújítása bontás nélkül: ne várjon sokáig a munkálatokkal!

palatető felújításNagyon sok régebben épült házon palatető található, amiken már igencsak meglátszanak az évek, emiatt már képtelenek százszázalékban betölteni rendeltetésszerű szerepüket. Teljesen kicserélni őket azonban drága és bonyolult folyamat, éppen ezért érdemes inkább a palatető felújítása mellett dönteni.

A palatető felújításába érdemes minél hamarabb belekezdeni. Mivel a tetőszerkezet elöregedett, fennállhat a veszélye a beázásnak, sőt, egyesesetekben ez már meg is történt, és annak nyomai már megtalálhatóak az ingatlanon belül is. A beázás nyoma nem csupán előnytelenül mutat, hanem komoly szerkezeti károkat eredményez hosszú távon, arról nem beszélve, hogy még betegséget is előidézhet, ugyanis megjelenhet penész a vizesedés helyén. Tehát az elhanyagolt palatetők nem csak nagyobb kiadásokat és még egészségkárosodást is okozhatnak. A palatető felújításával elkerülheti ezeket a kellemetlenségeket és biztonságos, rendezett otthont tudhat magáénak.

Sokan nem mernek belevágni a palatető felújításába, mert azt gondolják, csakis bontással lehet kivitelezni a munkálatokat. Cégünk a palatető felújítást bontás nélkül végzi annak érdekében, hogy ügyfeleinknek minél kevesebb kellemetlenséggel kelljen számolniuk. Ráadásul így sokkal tartósabb, időtállóbb végeredményt is tudunk biztosítani, köszönhetően a bitumenes zsindely gázlángos ráolvasztásának.

A palatető felújítása bontás nélkül roppant kedvező helyzetet teremt. Mindenképp érdemes az ezzel kapcsolatos szolgáltatásunk mellett dönteni, hiszen az idő múlásával a tetőszerkezet csak egyre rosszabb állapotú lesz, és a napjainkban jellemző heves viharok még tovább ronthatják ezt. Gyorsan és precízen végezzük a palatető felújítást, így nem kell heteken át eltűrnie a felújítással járó felfordulást. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és igénybe venné szolgáltatásunkat a palatető felújítással kapcsolatban, vagy bővebb információkra lenne szüksége a technológiánkról, felhasznált alapanyagokról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Palatető felújítás, szigetelés szakértői segítséggel!

Palatető felújításA pala 16-20 év után berepedezhet, így a vízzárósága gyakorlatilag megszűnik. A régebbi, palatetős házakkal sok gond felmerülhet; ha Önnek is ilyen van, bizonyára egyetért. Az elöregedett tető egy-egy kisebb esőt még kibír, viszont a mostanában egyre gyakoribb, széllökésekkel kísért, erős zivatarok már komolyan megviselik, és egyre több helyen beázik. Az ilyenkor a padlást érő vízmennyiség hosszútávon már a plafonon is meglátszik, az esztétikai problémákon túl pedig könnyen penészesedést is okozhat, ami további kiadásokat generál a család számára. Tehát ha már itt tart a probléma, vagy észrevette, hogy régi tetője mohásodik, illetve egyszerűen már nem halogatható tovább a felújítás az idő múlása miatt, válasszon bennünket, és kérje a palatető felújítását szigeteléssel együtt!

A palafedés egyik fajtája természetes ásványpalával történik, ami kőzetből hasított lemezekből áll, és egymásra rakott, rusztikus fedést biztosít, a műpala pedig cement és nagyjából 14% azbeszt keveréke egyéb adalékanyagokkal dúsítva, a legváltozatosabb formákba préselve, rengeteg színben. Mindkettő rendkívül elterjedt volt, évtizedeken keresztül széles körben alkalmazták őket, ám miután cáfolhatatlan lett az azbeszt súlyos egészségkárosító hatása, 2001-től a gyártók teljes mértékig átálltak egy azbesztmentes technológiára.

Palatető felújítás, szigetelés alkalmával érdemes tapasztalt szakembert hívni, hiszen ha ezt tesszük, az új tető élettartama harmincöt, de akár még negyven év is lehet! Elterjedt az a tévhit, hogy palatető felújításakor elkerülhetetlen a bontás, pedig ez egyáltalán nem így van! Bitumenes zsindelylemezzel és a megfelelő technológiai háttér pontos ismeretével egy valóban jó szakember manapság már néhány százezer forintból könnyedén kivitelezheti az Ön számára! Cégünk is képes erre, az elvégzett munkáinkra pedig minden esetben írásos garanciát vállalunk – palatető felújítására 12 évet –, így nem kell attól tartania, hogy rejtett költségekbe ütközik, vagy nem kiváló minőségű munkára költi a pénzét!

Ha Önnek is palatető felújításra, szigetelésre van szüksége, válassza a garanciális minőséget! Ha kérdése merült fel akár a palatető felújításáról, szigeteléséről, akár árajánlatot szeretne kérni, keressen minket elérhetőségeinken!

 

Palatető felújítása, szigetelése: készüljön fel a heves viharokra!

Palatető felújítás, szigetelésA tető rendkívül fontos szerepet tölt be, de legyen szó bármelyik szerkezettípusról, csak azok a tetők képesek megfelelő védelmet nyújtani, amik nem hézagosak, és megfelelő szigeteléssel rendelkeznek. Mivel mostanában egyre jellemzőbbek az özönvíz jellegű esőzések és a hirtelen feltámadó heves szélviharok, még sürgetőbbé válik az, hogy az ingatlantulajdonosok ellenőrizzék és rendbehozassák a tetőjüket. Ha az Ön házát palatető borítja, ami már elöregedett, és szeretné felújíttatni, szigeteltetni annak érdekében, hogy a nyári viharok ne tegyenek kárt az otthonában, forduljon hozzánk bizalommal!

Az emberek többsége azt gondolná, hogy a palatető felújítására és szigetelésére nincs lehetőség, mivel a pala gyártását több, mint tíz éve megszüntették az azbeszttartalom miatt. A palatetők felújítása szerencsére a régi fedőanyag bontása nélkül is megvalósítható. Ez időben és költségekben is jelentős megtakarítást biztosít, és a fennhagyott, akár azbeszt tartalmú pala a jövőben semmiféle veszélyt nem jelent a környezetre.

A palatetők felújításának, szigetelésének a lényege, hogy a régi fedőanyag a helyén marad, az újat pedig fölé helyezik. Mi minőségi alapanyagok felhasználásával és bitumenes zsindely gázlángos ráolvasztásával varázsoljuk újjá a palatetőket, ugyanis ezzel az eljárással valóban tartós és esztétikus végeredményt tudunk biztosítani az ügyfeleknek. A százszázalékos védelem garantált a különböző időjárási tényezőkkel szemben, emellett a tető érdes felületén meg tud tapadni a hó, így hófogók beépítésére sincs szükség. A könnyű súly nem terheli túl a tetőszerkezetet, így a palatető felújítása és szigetelése után nem kell attól tartani, hogy beszakadna a födém a nagy súlytól.

Készüljön fel az egyre hevesebb viharokra! Hamarosan itt a nyár, amikor több esőzéssel és szélviharral kell számolni, ezért nem halaszthatja túl sokáig a palatető felújítását, szigetelését. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, vagy kérdései lennének a palatető felújításával, szigetelésével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon:+36 70 948 80 87
E-mail:info@palatetojetfelujitjuk.hu
Elérhetõségek