Palatető felújítás

palatetojetfelujitjuk.hu


+36 70 948 80 87
info@palatetojetfelujitjuk.hu

A cserepeslemez kiváló tetőfedő anyag. Sajátossága, hogy mintázata az igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez valamint régi házak tetőfelújításához.

A cserepeslemez előnyei közé tartozik, hogy könnyű a súlya így nem terheli a tetőszerkezetet oly módon mint a kerámia vagy betoncserép.

A cserepeslemez nagyon ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A cserepeslemez bevonatok nem igényelnek karbantartást és várható élettartamuk is hosszú (30-40 év)

Profi szakember gárdánk gyorsan és precizen elkészíti az ön számára cserpeslemez tetőjét fényes vagy matt színben.

 

Lindab 

 

Cserépmintázatú Lindab acéltetőfedés.

Cserépmintázatú Lindab acéltetőfedésLindab Topline cserepeslemez sajátossága, hogy mintázata igazi cseréptető látszatát kelti, ugyanakkor megfelel új épületek fedéséhez, valamint régi házak tetőfelújításához. Tartósságát garantálja, hogy kiváló minőségű acélból készül, nagy terhelést bír, nem repedeznek, és nem törnek. A Lindab Topline több éves termékfejlesztés és az acél alapanyagú fedőanyagokkal elért tapasztalatok eredménye. Az alapos fejlesztés és a toldások átgondolt kialakítása garantálja a 100 %-os vízzáróságot.

 

 

Seamline síklemez tetők

Seamline síklemez tetőA Lindab Seamline síklemezek egy speciális, különleges minőségű korcolható lágylemezből, PLX-ből vagy egy abszolút újdonságnak számító előkorcolt kemény lemezből készülnek. A korcolt fedés, akár PLX-ről, akár előkorcolt SRP fedésről beszélünk, kifejezetten elegáns, egyedi megjelenésű épületek kivitelezését teszi lehetővé. Az állókorcos PLX lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága. Az előkorcolt SRP fedés előnye a könnyű és gyors kivitelezés. Mindkét fedés a Lindab legexkluzívabb tetőfedése.

 


 

Amit a cserepeslemez tetőről tudni érdemes

Cserepeslemez tetőA tetőfedés minden épület esetében kiemelt jelentőségű, ezért érdemes alaposan megfontolni, hogy otthonunkhoz milyen megoldást választunk a sok közül. Szerencsére ma már több megoldás is rendelkezésre áll, mindegyiknek megvan a maga előnye. Az alábbiakban azt mutatjuk be részletesen, hogy miért érdemes a cserepeslemez tető mellett letenni a voksot.

A cserepeslemez tető modern tetőfedési eljárás, viszont megjelenésében olyan, mintha igazi cserép lenne. Nagy előnye, hogy kiválóan ellenáll a szélsőséges időjárásnak is. Míg a hagyományos cserép könnyebben megsérül jégeső, szélvihar által, addig a cserepeslemez tető igen tartós, élettartama akár negyven év is lehet. Karbantartást nem igényel, ráadásul, mivel simább a felülete, alapvetően nehezebben tapadnak meg rajta a szennyeződések. Ez különösen fontos lehet télen, mert a nagy súlyú hó is könnyen lecsúszik róla, nem terhelve ezzel a szerkezetet. A cserepeslemez tetőt sokan a kis súlya miatt kedvelik: kiváló könnyűszerkezetes házakhoz is, de régebbi ingatlanok esetén a tetőszerkezet felújítása nélkül is használható. Nem szabad megfeledkezni arról a tényről sem, hogy a cserepeslemez tető igen gazdaságos. Mivel pontosan méretre szabva is legyártható, ezért nem kell számolni anyagveszteséggel, hulladékkal és a szállítás is egyszerűbb. A szerelése egyszerű és gyors, a hagyományos cseréptető elkészítéséhez képest töredéke időt vesz igénybe. A csekély súlya ellenére nagy teherbírású anyag.

Fontosnak véljük megemlíteni azt is, hogy a cserepeslemez tető nagyon változatos színekben érhető el, teljes mértékben hozzá lehet igazítani a ház külső megjelenéséhez: gyönyörűek a világosabb árnyalatok is, de sötét színekben is elérhető. Nem csak fényes, hanem matt kivitelben is létezik, ezzel modernebb és elegánsabb külsőt varázsolva az ingatlannak.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a cserepeslemez tető, és szeretne róla bővebb tájékoztatást kérni, keressen fel minket bizalommal! Kollégáink készséggel válaszolnak minden kérdésére!

 

Telefon:+36 70 948 80 87
E-mail:info@palatetojetfelujitjuk.hu
Elérhetõségek